Ποιότητα Möller’s

Ο συνδυασμός παραδοσιακών με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής και η χρήση εξαιρετικής ποιότητας πρώτων υλών καθιστά το Μουρουνέλαιο Möller’s ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας. Περισσότερα από 165 χρόνια εμπειρίας και γνώσης μας έδωσαν τη δυνατότητα να επιφέρουμε σημαντικές βελτιώσεις στη διαδικασία παραγωγής. Το αποτέλεσμα είναι η υψηλότερη καθαρότητα του μουρουνέλαιου, το οποίο είναι εκ φύσεως μια πλούσια πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και βιταμίνης D.

Τα ιχθυέλαια Möller’s υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους του περιεχομένου των ωμέγα-3, του επιπέδου οξείδωσης και της καθαρότητας. Η εξελιγμένη διαδικασία παρασκευής παρέχει εγγύηση καλής γεύσης και φρεσκάδας. Τα ψάρια αλιεύονται σε μερικά από τα καθαρότερα νερά στον κόσμο, και οι τοπικοί αλιείς απολαμβάνουν μεγάλης αξιοπιστίας και αναγνώρισης μεταξύ των Νορβηγικών αρχών, όπως αποδεικνύεται από επίσημες πιστοποιήσεις. Με την υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και παραγωγής προσπαθούμε κάθε μέρα να δημιουργούμε το καλύτερο μουρουνέλαιο και ιχθυέλαιο.

Ποιότητα Möller’s

Το μουρουνέλαιο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή είναι πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά και προέρχεται από την αρκτική μουρούνα, που αλιεύεται στα νησιά Lofoten και Vesterålen – σε μία από τις πιο καθαρές θάλασσες στον κόσμο.

Το εμπορικό σήμα της Möller’s ιδρύθηκε το 1854, και η χρήση κορυφαίας τεχνολογίας αποτελεί μακρά παράδοση. Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας το νορβηγικό Μουρουνέλαιο Möller’s έχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και  καθαρότητα.

Το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα που φθάνουν στο κατάστημα πληρούν τις προδιαγραφές που προβλέπονται για τα συμπληρώματα διατροφής από την Ε.Ε. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τη Möller’s: Τα πρότυπά μας είναι πολύ πιο αυστηρά από τις επίσημες προδιαγραφές της Ε.Ε.

©2024 Apollonian Nutrition

Log in with your credentials

Forgot your details?