Μοναδική διαδικασία παραγωγής μουρουνέλαιου.

Η Möller’s δραστηριοποιείται στην παρασκευή μουρουνέλαιου και ιχθυέλαιου για πάνω από 165 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει αποκτήσει τεράστια γνώση προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και καθαρότητας, χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνονται και από πιστοποιητικά ασφαλείας και τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής:

Μοναδική διαδικασία παραγωγής μουρουνέλαιου
goed
friend of sea
dvn

– Ορθή Πρακτική Παραγωγής (Good Manufacturing Practice) – δηλώνει τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων και τον έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων αυτών.

– Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP).

– Πρότυπα Ασφάλειας Τροφίμων Orkla (OFSS) – Αυστηροί κανόνες παραγωγής που μπορούν να συγκριθούν με τον ΟΑΕ (British Retail Consortium), την πιο δημοφιλή και αναγνωρισμένη Ένωση ως μία από τις καλύτερες στον κόσμο στη διαχείριση και τον έλεγχο ποιότητας στην παραγωγή τροφίμων.

– ISO 22000 – Πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων στην αλυσίδα παραγωγής.

– Συστάσεις της Νορβηγικής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων – Τήρηση των κανόνων παραγωγής όπως καθορίζονται από την Νορβηγική Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (Mattilsynet).

Η Möller’s είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες στον κόσμο που έχουν τον πλήρη έλεγχο όλης της αλυσίδας παραγωγής των ωμέγα-3, από την αλίευση και όλα τα στάδια της επεξεργασίας, μέχρι και το κλείσιμο κάθε συσκευασίας. Παρέχουμε πλήρη ιχνηλασιμότητα των ιχθυελαίων. Με τον αύξοντα αριθμό των παρτίδων μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη διαδρομή του μουρουνέλαιου από τη στιγμή της αλίευσης.

Το εργοστάσιο της Möller’s στη Νορβηγία είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Σκανδιναβία:

  • Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την παραγωγή και την αποθήκευση των υγρών μουρουνελαίων.
  • Εφαρμόζει πλήρη έλεγχο της ποιότητας σε όλη την παραγωγή, ώστε να διατηρούνται οι φυσικές ιδιότητες του προϊόντος.

Προηγμένη Τεχνολογία

Οι διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων Möller’s αναβαθμίζονται συνεχώς, ώστε τα προϊόντα να χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη φυσικότητα, αγνότητα και φρεσκάδα και να ικανοποιούν πλήρως τις προσδοκίες των καταναλωτών.

  • Όλα τα έλαια που περιέχονται στα προϊόντα Möller’s υφίστανται επεξεργασία σε κλειστό περιβάλλον αζώτου, προκειμένου να προστατευθούν από τις διεργασίες οξείδωσης.
  • Στις διαδικασίες παραγωγής χρησιμοποιούνται η μοριακή απόσταξη και η ήπια επεξεργασία, ώστε να παρέχονται προϊόντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης Möller’s.

Από άγρια ψάρια

Η Möller’s χρησιμοποιεί μόνο άγρια ψάρια, ποτέ ιχθυοτροφείου, έτσι τα προϊόντα της είναι εξ ορισμού απαλλαγμένα αντιβιοτικών, που κατά κόρον χρησιμοποιούνται σε ιχθυοκαλλιέργειες. Τα ψάρια παραδίδονται καθημερινά από τοπικούς ψαράδες και επεξεργάζονται εντός ολίγων ωρών.

Φυσικά, όχι συνθετικά Ωμέγα-3

Το μουρουνέλαιο Möller’s εξάγεται από την Νορβηγική αρκτική μουρούνα και είναι πολύ πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στη φυσική τους μορφή, δηλαδή σε μορφή τριγλυκεριδίων. Είναι ακριβώς αυτά τα τριγλυκερίδια που μειώνουν τα τριγλυκερίδια του αίματος! Στην αγορά είναι ευρύτατα διαδεδομένα και τα συνθετικά ωμέγα-3 (σε μορφή εστέρα) λόγω του χαμηλού τους κόστους παραγωγής. Δυστυχώς, ο καταναλωτής σπάνια έχει επίγνωση τι ακριβώς αγοράζει, επειδή συχνά οι εταιρείες αποφεύγουν να αναφέρουν ότι τα ωμέγα-3 που εμπορεύονται είναι σε μορφή αιθυλικού εστέρα, δηλαδή συνθετικά. Τη σύγχυση έρχεται να μεγαλώσει το γεγονός ότι ορισμένες χώρες – π.χ. ΗΠΑ – επιτρέπουν τη διαφήμιση των συνθετικών ωμέγα-3 σαν “θαλάσσιων ωμέγα-3”! Παρόλα αυτά η σύγχυση διαλύεται όταν γνωρίζουμε τις δύο εξισώσεις: ω-3 σε μορφή τριγλυκεριδίων = φυσικά, ω-3 σε μορφή αιθυλικού εστέρα = συνθετικά ω-3.

Παραγωγή μουρουνέλαιου Möller’s

Τοπικά αλιευτικά
σκάφη

Εξαγωγή συκωτιού μουρούνας

Εκχύλιση μουρουνέλαιου

Διαδικασία παραγωγής και καθαρισμού

Συσκευασία

Ποιοτικός έλεγχος και τελική έγκριση

©2024 Apollonian Nutrition

Log in with your credentials

Forgot your details?