Μουρουνέλαιο για παιδιά

Ένα παιδί δεν είναι ένας μικρός ενήλικας

Κατά την επιλογή της διατροφής των παιδιών σας, να θυμάστε ότι οι ανάγκες τους σε θρεπτικά συστατικά είναι διαφορετικές από τις δικές μας. Η διατροφή ενός παιδιού πρέπει να είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και σε υγιεινά λίπη (όπως ακόρεστα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα). Ως εκ τούτου, κατά την προετοιμασία των γευμάτων, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαίτερες ανάγκες ενός μικρού παιδιού και το γεύμα να προσαρμόζεται στην ηλικία του.

Προκλήσεις για παιδιά

Ένα παιδί αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις. Πηγαίνει στο νηπιαγωγείο, συναντά τα άλλα παιδιά, μαθαίνει να διαβάζει και να γράφει. Χρειάζεται πολλή ενέργεια και συγκέντρωση για να καλύψει τις ανάγκες του για διασκέδαση και μάθηση. Δυστυχώς, η επαφή με τα άλλα παιδιά καθιστά το παιδί ευάλωτο σε λοιμώξεις που, αν είναι συχνές και κάποιας σοβαρότητας, μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχολικές του επιδόσεις και την ανάπτυξή του.

Λοιπόν, ποια είναι η σωστή διατροφή των παιδιών σας;

Σίγουρα τα ψάρια. Τα ψάρια αλμυρού νερού είναι η κύρια και άμεση πηγή των ωμέγα-3 (βλ. Ωμέγα-3), τα οποία είναι τόσο σημαντικά για την υγεία. Δυστυχώς, πολλά παιδιά αποφεύγουν να τρώνε το ψάρι. Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να συμπληρώνουμε τη διατροφή τους με ωμέγα-3.

Νορβηγικό Μουρουνέλαιο

Μουρουνέλαιο για μεγαλύτερα παιδιά

Για βρέφη από 6 μηνών – Yψηλής ποιότητας μουρουνέλαιο. Συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή με ωμέγα-3 λιπ. οξέα και βιτ. D3, A και E. Προϊόν κατάλληλο για παιδιά και όλη την οικογένεια!

Ψαράκια-Ζελεδάκια με Ωμέγα-3

Για παιδιά από 3 ετών – Τα Ψαράκια Ωμέγα-3 της Möller’s είναι πολύ εύγευστα ζελεδάκια με φυσικά ωμέγα-3 και φυσική βιταμίνη D3, όπως και το μουρουνέλαιο Möller’s!

Moller’s Forte

diadikasia-paragwghs

Για παιδιά από 6 ετών – Το Möller’s Forte σε κάψουλες είναι κατά βάση συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο και μουρουνέλαιο σε αναλογία 3:1. Αποτελεί πλούσια πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και βιταμίνης D3

©2024 Apollonian Nutrition

Log in with your credentials

Forgot your details?