Μουρουνέλαιο για όλη την οικογένεια

Τα ωμέγα-3 και η βιταμίνη D είναι απαραίτητα συστατικά της διατροφής των ανθρώπων όλων των ηλικιών: έγκυες, θηλάζουσες μητέρες, παιδιά, ενήλικες, ώριμοι ενήλικες. Τα συστατικά αυτά είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την αποδοτικότητα του νου, τα υγιή οστά και τα μάτια.

Έγκυες και θηλάζουσες μητέρες

Στην εγκυμοσύνη, για την καλή ανάπτυξη του παιδιού, η γυναίκα θα πρέπει να διατρέφεται σωστά. Αξίζει να θυμηθούμε ότι ακόμη και πριν το μωρό γεννηθεί, η μητέρα διαμορφώνει τις διατροφικές του συνήθειες.

Βρέφη και μικρά παιδιά

Το μωρό είναι το καμάρι των γονιών του. Μπορεί να αλλάξει τον κόσμο μας. Όμως από τις πρώτες στιγμές αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να του προσφέρουμε όλα αυτά που έχει ανάγκη.

Μεγαλύτερα παιδιά

Κατά την επιλογή της διατροφής των παιδιών σας, να θυμάστε ότι οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές από τις δικές μας. Το παιδί αναπτύσσεται γρήγορα και η διατροφή του πρέπει να είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Ενήλικες και ώριμη ηλικία

Ο καθένας μας καταλαβαίνει ότι η καλύτερη επένδυση είναι στην υγεία μας. Θα πρέπει να φροντίζουμε της υγεία μας ώστε να έχουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα καλύτερο μέλλον.

©2023 Apollonian Nutrition

Log in with your credentials

Forgot your details?