Μουρουνέλαιο για τις έγκυες γυναίκες

Τα ιχθυέλαια και μουρουνέλαια Möller’s είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας και καθαρότητας απαλλαγμένα βαρέων μετάλλων και άλλων τοξικών ουσιών και περιέχουν τη βέλτιστη συνιστώμενη ημερήσια δόση των ωμέγα-3.

Επειδή ό, τι λαμβάνει η έγκυος και η θηλάζουσα μητέρα καταλήγει στο παιδί της είναι ζωτικής σημασίας η λήψη των ποιοτικότερων συμπληρωμάτων διατροφής.

Διατροφή για δύο

Στην εγκυμοσύνη, για την καλή ανάπτυξη του παιδιού, η γυναίκα θα πρέπει να διατρέφεται σωστά. Αξίζει να θυμηθούμε ότι ακόμη και πριν το μωρό γεννηθεί, η μητέρα διαμορφώνει τις διατροφικές του συνήθειες, το διδάσκει και του δίνει τις γεύσεις που σύντομα θα ενσωματώσει στη διατροφή του.

Η μέλλουσα μητέρα θα πρέπει επίσης να φροντίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες τις δικές της και του παιδιού της σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Μερικές φορές, για διάφορους λόγους, η τροφή δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για τα εν λόγω συστατικά. Ως εκ τούτου, σε συνεργασία με τον οικογενειακό γιατρό, θα πρέπει να εξετάζεται η συμπλήρωση της συνήθους δίαιτας. Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα είναι ένα σημαντικό συστατικό της διατροφής του ανθρώπου. Στην περίπτωση των ωμέγα-3 είναι πολύ σημαντική η επαρκής λήψη, καθώς το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να τα παράγει από μόνο του.

Τι προσφέρει το μουρουνέλαιο

Το Νορβηγικό Μουρουνέλαιο Möller`s είναι μια συμπυκνωμένη πηγή βιταμινών και ωμέγα-3. Εισάγεται στην διατροφή για να τη συμπληρώσει με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που δεν μπορούμε να πάρουμε από τα τρόφιμα σε επαρκείς ποσότητες. Για παράδειγμα, οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες θα πρέπει να λαμβάνουν με συμπλήρωμα διατροφής τουλάχιστον 200 mg DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ) την ημέρα, εκτός αν η διατροφή τους είναι πλούσια σε λιπαρό ψάρι.

Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι στην περίπτωση των εγκύων και θηλαζουσών γυναικών πρέπει να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων αλιείας. Είναι σημαντικό οι γυναίκες να καταναλώνουν ψάρια μόνο από πολύ καθαρές θάλασσες. Αυτό δυστυχώς δεν είναι πάντα εύκολο γιατί, οι θάλασσες και οι ωκεανοί είναι όλο και πιο μολυσμένοι. Ως εκ τούτου, ο ασφαλέστερος τρόπος να λαμβάνουν επαρκείς ποσότητες ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είναι ένα αξιόπιστο και ελεγμένο συμπλήρωμα μουρουνέλαιου και/ή ιχθυέλαιου.

©2024 Apollonian Nutrition

Log in with your credentials

Forgot your details?