Μουρουνέλαιο για τους ενήλικες και την ώριμη ηλικία

Επενδύστε στην υγεία σας

Ο καθένας από εμάς μπορεί να καταλάβει ότι η καλύτερη επένδυση είναι η υγεία μας. Όσο νωρίτερα αρχίσουμε να φροντίζουμε της υγεία μας τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.

Απαιτείται ένας υγιεινός τρόπος ζωής με καθημερινές υπαίθριες δραστηριότητες, κατάλληλη και επαρκή ανάπαυση, καθώς και σωστές διατροφικές συνήθειες. Η διατροφή μας θα πρέπει να παρέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά, ώστε το σώμα μας να μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

 

Η σωστή διατροφή προάγει την υγεία σε καθημερινή βάση και αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Τα ω-3 λιπαρά οξέα

Οι πολύτιμες ιδιότητες των ω-3 λιπαρών οξέων ανακαλύφθηκαν στη δεκαετία του ’70, αν και τα ψάρια που αποτελούν την κύρια πηγή τους, ήταν γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων ότι είχαν ιδιαίτερη σημασία για τη διατήρηση της υγείας και ευεξίας, αλλά και για τη θεραπεία από διάφορες παθήσεις. Οι γιατροί και οι διατροφολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε όσους εξακολουθούν να καταναλώνουν πολύ λίγα ωμέγα-3, καθώς το σώμα μας δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά. Θα πρέπει να παρέχεται η κατάλληλη δόση [οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν περίπου 1 g (1000 mg) την ημέρα] για να καλυφθούν οι ανάγκες του σώματος.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που ονομάζονται επίσης «απαραίτητα» βρίσκονται στα λιπαρά ψάρια ανοικτής θαλάσσης και είναι εξαιρετικά σημαντικά για την υγεία μας. Φροντίζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς, υποστηρίζουν τον εγκέφαλο, και όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι απαραίτητα για το σώμα μας σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Κάψουλες

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλλει σε πολλούς ανθρώπους να βρίσκονται σε διαρκή κίνηση. Για όλους εκείνους λοιπόν που βρίσκονται σε συνεχή δραστηριότητα, η καλύτερη επιλογή είναι το Möller’s Forte, ένα συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες που περιέχει όλα τα συστατικά του υγρού μουρουνέλαιου Möller’s και είναι πρακτικό στη χρήση.

Μουρουνέλαιο για υγεία

Είναι γνωστό εδώ και γενιές πως το μουρουνέλαιο προσφέρει πολλά οφέλη όχι μόνο στα παιδιά κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους, αλλά και στους ενήλικες. Το μουρουνέλαιο Möller’s που παράγεται στη Νορβηγία εδώ και 160 χρόνια είναι μια θαυμάσια πηγή των απαραίτητων ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

 

Περιέχει επίσης την απαραίτητη για την υγεία βιταμίνη D3, την πιο αποτελεσματική μορφή της βιταμίνης D που ανευρίσκεται στη φύση. Η βιταμίνη D3 είναι σημαντική για την ανάπτυξη γερών οστών και δοντιών. Βοηθά επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα.

Με το μοναδικό συνδυασμό των ωμέγα-3 και της βιταμίνης D3 υψηλής ποιότητας, ένα μουρουνέλαιο είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία, καθώς βοηθά:

  • στη υγιή λειτουργία της καρδιάς,
  • στην ανάπτυξη και διατήρηση γερών οστών και δοντιών,
  • στην εγκεφαλική λειτουργία,
  • στην καλή λειτουργία της όρασης,
  • στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος,
  • στην υγιή λειτουργία των αρθρώσεων,
  • στην εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού (τα ω-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα σε κάθε κύτταρο του σώματος).

Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι το μουρουνέλαιο περιέχει και βιταμίνη Α, η οποία είναι ευεργετική για την σκελετική ανάπτυξη και ωρίμανση, την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την υγεία των ματιών και τη νυχτερινή όραση, καθώς και την οργανογένεση των εμβρύων. Θα πρέπει να επισημάνουμε εδώ ότι, ενώ η βιταμίνη Α είναι απολύτως απαραίτητη για τον οργανισμό, εάν λαμβάνεται συνεχώς και σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες. Το μουρουνέλαιο Moller’s με 250 μg (833 I.U.) βιταμίνης Α ανά δόση προσφέρει όλα τα ευεργετήματα της βιταμίνης Α, χωρίς τον κίνδυνο παρενέργειας.

60 κάψουλες
60 κάψουλες

©2024 Apollonian Nutrition

Log in with your credentials

Forgot your details?